Επιλογή Σελίδας

Xmas Bazaar στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας

45 μαθητές των τμημάτων Α1 και Α2 του 3ου Γυμνασίου Βέροιας, εργάστηκαν με κέφι και ενθουσιασμό, κατά τη διάρκεια του μαθήματος των καλλιτεχνικών μαζί με την καθηγήτρια τους κ. Κούλα Δήμητρα, για την κατασκευή καρτών και σελιδοδεικτών, με σκοπό την πραγματοποίηση ενός Bazaar για την αγορά απινιδωτή στο σχολείο. Η δράση εντάχθηκε σε ένα

πολιτιστικό πρόγραμμα που υλοποιείται στο σχολείο φέτος από τους μαθητές αυτούς, με σκοπό την συμμετοχή τους και την την μύηση τους στον εθελοντισμό! Να γνωρίσουν οι μαθητές  την χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς!

Η ιδέα και η συνεχής παρότρυνση και καθοδήγηση, ανήκει στην συντονίστρια του προγράμματος Αγωγής Υγείας που πραγματοποιείται αυτή τη χρονιά στο σχολείο, κ. Γρηγοριάδου Αναστασία, μαθηματικό. Συμμετέχουν επίσης, οι γυμνάστριες του σχολείου μας Μυλωνά Μαρία και Σιδηροπούλου Άννα. Τα δύο προγράμματα  συνεργάζονται, αφού απώτερος σκοπός είναι η αγορά απινιδωτή. Παράλληλες δράσεις συντονίστηκαν, όπως

ζωγραφική σε ξύλο στα “Μαγικά κουτιά” στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, αλλά και κατασκευές και εργόχειρα που έγιναν στο σπίτι με τη βοήθεια φίλων και συγγενών!

Το παζάρι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Επιφυλασσόμαστε και για ένα Πασχαλινό παζάρι και αισιοδοξούμε στο τέλος της χρονιάς να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη την επιθυμία μας!