Επιλογή Σελίδας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Βέροιας συγχαίρουν τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βαϊνά Ελπίδα, Γαλίκα Αικατερίνη, Γκάλαβου Παρασκευή, Ελευθεροπούλου Μαρία Ελένη, Κακαβέλα Μαίρη, Κυβεντίδη Χαράλαμπο, Μαυρίδη Μιλτιάδη, Νούλα Λυδία, Τόπη Γεώργιο, Τρούπκο Φίλιππο, Τσαβδαρίδου Δήμητρα και Τσούτσκα Ματέο που συνεργάστηκαν άψογα με τον Φυσικό του σχολείου κ. Τσισμανίδη Βασίλειο και κατάφεραν να διακριθούν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με τίτλο “θέλουμε πειράματα”.

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν στο διαγωνισμό με ένα βίντεο τρίλεπτης διάρκειας με τίτλο “η ασφάλεια στα αυτοκίνητα και η σχέση της με τους νόμους Newton” και κατέκτησαν ένα από τα τρία βραβεία που αποδόθηκαν από τους διοργανωτές στους συμμετέχοντες μαθητές γυμνασίων της χώρας.

Στην τελετή βράβευσης που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας  ΝΟΗΣΙΣ παραβρέθηκαν ορισμένοι από τους μαθητές/τριες μας και παρέλαβαν τα βραβεία για την επιτυχία τους.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με δημιουργικότητα, εργατικότητα και προσήλωση να κατακτούν στόχους και να προοδεύουν στη ζωή τους.